mandag den 7. januar 2013

d. 7/1/13

I dag var første arbejdsdag i "Where Rainbows Meet", og sikke en dag. Vi kørte hjemmefra kl. 8.30 i morges, og blev mødt af en masse glade frivillige fra organisationen. Organisationen har haft ferielukket de sidste 2 uger, og mange af børnene kommer først tilbage onsdag, så vi havde "kun" glæde af 8 børn fra landsbyen. Lige fra starten kastede de sig om halsen på os, og man kunne tydeligt mærke deres mangel på opmærksomhed hjemmefra. Opgaverne i dag var oprydning og sortering af diverse samt lave et "daily programme". Dvs. den daglige rutine for børnene i organisationen.
2 historier som rørte os meget i dag var om én af de 8 børn, hvis mor havde givet hende et brændemærke på kinden, uden nogen videre grund. Pigen havde ikke holdt jul hos sine forældre, men i stedet opholdt sig hos sine lærer fra organisationen i de 2 ferieuger.
Et andet barn havde hverken fået skiftet tøj eller været i bad, i de 2 uger hvor organisationen havde holdt ferielukket, og da han i dag fik et bad snakkede  han stolt om, hvordan han var blevet tørret med et håndklæde, hvilket lyder meget uvirkeligt at man kan glæde sig over. Det burde være en selvfølge.
Nu sidder vi med en masse indtryk og vil snart falde i søvn til endnu et afsnit Sex and the City.
P.S. i dag var niveauet af mad meget bedre. Vi fik ris og kylling.
P.P.S vi savner allerede varme bade og vand som ikke smager af klor



Ingen kommentarer:

Send en kommentar